Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Καμαρώστε τα “Καρντάσια μας ..” Αυτή είναι η Τουρκία !!!!


Διαβάστε την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων :

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δέκα ελληνικά αλιευτικά, υπό τη συνοδεία δύο ταχύπλοων σκαφών της Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα της Τουρκίας στην περιοχή των βραχονησίδων Kardak μεταξύ 6:45 και 17:30.

Το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για τις παραβιάσεις.

Άκουσον-άκουσον 10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλιευτικά λέει, παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας…
Που όμως ;;
Κοντά στα Ίμια !!!

Μάλιστα φίλοι μου κοντά στα Ίμια..

τα οποία οι Τούρκοι αποκαλούν Καρντάκ και στη φωτογραφία που έχει το πρακτορείο, οι δύο βραχονησίδες (μικρή και μεγάλη Ίμια), έχουν (με μοντάζ !!!) Τουρκική σημαία (!!!!!)

Τα ακούτε κκ της κυβέρνησης, ακούτε τι λένε τα “Καρντάσια” μας ;;


Πηγή : exomatiakaivlepo.blogspot.com

"Νέα Κωνσταντινούπολη" ετοιμάζει ο Ερντογάν!


(...) Γνώρισα και τρεις αξιωματικούς που είχαν πάει στο Γέροντα. Απ' τους τρεις αξιωματικούς ο ένας έλεγε : «Μόνο σε μένα ο Γέροντας είπε πως θα είμαι διοικητής στρατιωτικού τμήματος στην Πόλη. Στους άλλους δεν ανέφερε τίποτε».
Κάποια άλλη παρέα είχε πάει στο Γέροντα. Ένας απ' αυτούς σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Σε μια στιγμή, γυρίζει ο Γέροντας, τον δείχνει με το δάκτυλο - αυτός, σημειωτέον, πήγαινε στο Γέροντα για πρώτη φορά - και του λέει : «Εσύ, σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί απ' την αρχή». Γύρισε και τον έδειξε με το δάκτυλο μπροστά σε όλους. Το παιδί, τότε, ήταν φοιτητής.(...)
Τα αποσπάσματα είναι από το βιβλίο "ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ, Γέροντας Παΐσιος 1924-1994" (Γ' Έκδοση)

Πηγή : http://www.onalert.gr

Αύξηση-εκβιασμός των… διοδίων του Βοσπόρου




Η Άγκυρα εξετάζει την πιθανότητα να αυξήσει τα… διόδια για τα σκάφη που μεταφέρουν πετρέλαιο από τα στενά του Βοσπόρου.

Τελικά δεν είναι μόνο στις εθνικές οδούς της χώρας μας που τα διόδια ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Οι… συνεταίροι μας (σε τι ακριβώς δεν ξέρουμε ακόμα βέβαια) φαίνεται να ετοιμάζονται και αυτοί να εξαγριώσουν τις μεγάλες εταιρείες διακίνησης πετρελαίου αφού, στα πλαίσια της «αποσυμφόρησης» των Στενών, και προστασίας της Κωνσταντινούπολης από ατυχήματα που ενέχουν σοβαρούς οικολογικούς κινδύνους ανακοίνωσαν πως θα αυξήσουν τα κόμιστρα.

Η ανακοίνωση έγινε από τον υπουργό Ενέργειας της χώρας Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος υπενθύμισε πως η Συνθήκη του Μοντρέ (1936) προβλέπει πως η Άγκυρα έχει το δικαίωμα να λάβει από κάθε σκάφος που διέρχεται από τα Στενά «χρυσά φράγκα».

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ




Μετά την κοίλη Γη και τα διαστημόπλοια στα όρια του ηλιακού συστήματος, η Πράβδα προβλέπει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της ρωσοτουρκικό πόλεμο για θέματα της μαύρης θάλασσας, προφανώς επειδή οι Ρώσοι έχουν ενδείξεις ότι οι Τούρκοι δεν θα κρατήσουν τις συμφωνίες για τους αγωγούς.
Προβλέπεται επίσης σειρά θερμών επεισοδίων με την Ελλάδα και την Βουλγαρία, εξ αιτίας των οποίων η Ρωσία θα βρει ευκαιρία να παρέμβει.
Προβλέπει σύμφωνα με τις πληροφορίες της, πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ μέσα στο Λίβανο. Εμπλοκή της Συρίας.
Από τον γενικό χαμό δεν εξαιρεί την Κύπρο όπου θα γίνει ανάφλεξη με τους Τούρκους.
Το άρθρο είναι τεράστιο και βγάζει στη φόρα τις πληροφορίες, ή ίσως τα σχέδια του Πούτιν για το 2011 το οποίο ονομάζει μαύρο έτος.

Όσο ξεχνάμε τον εαυτό μας, τόσο μας θυμάται ό Θεός - Γέροντος Παϊσίου

Όποιος έχει θυσία καί πίστη στον Θεό, δέν ύπολογίζει τόν εαυτό του. Ό άνθρωπος, όταν δέν καλλιεργήση το πνεύμα της θυσίας, σκέφτεται μόνον τόν εαυτό του και θέλει όλοι νά θυσιάζωνται γι’ αυτόν. Άλλα όποιος σκέφτεται μόνον τόν εαυτό του, αυτός απομονώνεται καί από τους ανθρώπους, απομονώνεται καί από τόν Θεό - διπλή απομόνωση -, οπότε δέν δέχεται θεία Χάρη. Αυτός είναι άχρηστος άνθρωπος. Καί νά δήτε, αυτόν πού σκέφτεται συνέχεια τόν εαυτό του, τίς δυσκολίες του κ.λπ., καί ανθρωπίνως κανείς δέν θά του συμπαρασταθη σέ μιά ανάγκη. Καλά, θεϊκή συμπαράσταση δέν θά έχη, αλλά δέν θά έχη καί ανθρώπινη. Μετά θά προσπαθη από έδώ-άπό εκεί νά βοηθηθή. Θά βασανίζεται δηλαδή, γιά νά βοηθηθή από ανθρώπους, άλλα βοήθεια δέν θά βρίσκη. Αντίθετα, όποιος δέν σκέφτεται τόν εαυτό του, αλλά σκέφτεται συνέχεια τους άλλους, μέ τήν καλή έννοια, αυτόν τόν σκέφτεται συνέχεια ό Θεός, καί μετά τόν σκέφτονται καί οί άλλοι. Όσο ξεχνάει τόν εαυτό του, τόσο τόν θυμάται ό Θεός. Νά, μιά ψυχή φιλότιμη μέσα σέ ένα Κοινόβιο θυσιάζεται, δίνεται κ.λπ.

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις