Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"Τουρκία,φύγε από τη Κύπρο",φώναζαν στα κατεχόμενα στο συλλαλητήριο!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Επεισοδιακό ήταν το δεύτερο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, με ορισμένους διαδηλωτές που ήθελαν να ανοίξουν πανό κατά του Ερντογάν αλλά και σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στα πανό τους οι διαδηλωτές είχαν γράψει " να φύγεις κατοχική δύναμη Τουρκική Δημοκρατία ".
Στην πλατεία Ινονού συγκεντρώθηκαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Τα συνδικάτα που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση μιλούν για 30.000 ανθρώπους , οι κατοχικές δυνάμεις μιλούν για περίπου 20.000 συγκεντρωμένους. Εντύπωση προκάλεσε πως και η Αϊντίν Ντενκτάς , η σύζυγος του Ραούφ Ντενκτάς , ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές και στέκονταν δίπλα στον γιό της Σερντάρ Ντενκτάς, πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Οι διαδηλωτές για δεύτερη φορά, μετα το πρώτο συλλαλητήριο της 28ης Ιανουαρίου, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει η Τουρκία στους τουρκοκυπριους. Επίσης πολλοί θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους με τις δηλώσεις Ερντογάν που είχε μιλήσει υποτιμητικά για τους τουρκοκυπρίους. Ο τούρκος πρωθυπουργός οταν είχε διαπιστώσει οτι στην πρώτη διαδήλωση υπήρχαν πανό κατα της Τουρκίας, είχε δηλώσει χαρακτηρηστικά " Λένε να σηκωθεί να φύγει η Τουρκία. Εσύ ποιος είσαι; Είναι περίεργο να μιλούν έτσι όσοι τρέφονται απο την Τουρκία"

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.ΑΓΙΟΣ ΗΣΑΪΑΣ Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ.

Η γνωριμία μὲ τοὺς ἅγιους μόνο ὠφελος μπορεῖ νὰ ἔχει γιὰ ὁποῖον μελετάει τὴ ζωὴ καὶ τὸ ἔργο τους. Ἐδῶ δὲν θὰ κάνουμε πλήρη ἀναφορὰ στὸν βίο τῶν ἅγιων ἀλλὰ θὰ παρουσιάσουμε συνοπτικὰ τῶν βίο τοῦ καθενὸς ὅπως παρουσιάζεται μέσα ἀπὸ τὸ βιβλίο τοῦ ἀρχιμ. Νικόλαου Χατζηνικολαου "...στεναγμοις ἀλαλητοις ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ" (ἔκδ.ΑΘΩΣ), συνοδεύοντας τὸν βίο τους καὶ μὲ μία προσευχὴ μέσα ἀπὸ τὸ βιβλίο μὲ σκοπὸ ὅπως γράφει στὴν εἰσαγωγὴ τοῦ βιβλίου (...νὰ γνωρίσουμε τοὺς ἅγιούς μας , ἀπὸ τοὺς ἅγιους τὸ κεκρυμμενο φρόνημά τους καὶ ἀπὸ τὸ ὀρθὸ φρόνημα νὰ διευκολυνθουμε στὴ μυστικὴ κοινωνία μὲ τὸν Θεό.)
Εὐχόμαστε ἡ σύντομη ἀνάγνωση μέσα ἀπὸ τὴν ὀθόνη τοῦ ὑπολογιστὴ νὰ σᾶς ὁδηγήσει σὲ μία πιὸ βαθιά μελέτη τοῦ βίου καὶ τοῦ ἔργου τῶν ἅγιων μέσα ἀπὸ τὰ βιβλία, ὁπλίζοντας τὸν καθένα ἀνάλογα μὲ τὸν πόλεμο ποὺ ἔχει μὲ
πίστη,ἀγάπη,ὑπομονή,ἐλπίδα,πραότητα,ἐλεημοσύνη,συνχωρητικότητα,.........
Βίος τοῦ ὁσίου πατρὸς ἠμῶν
Ἤσαΐου τοῦ ἀναχωρητου
(4ος-5ος αἰώνας)
Ὁ Ἄββας Ἠσαΐας τῆς Σκήτεως, στὸν ὅποιο κατὰ πάσαν πιθανότητα ἀνήκει καὶ ἢ προσευχὴ ποῦ ἐπισυνάπτεται, ἔζησε κατὰ τὸν τέταρτο αἰώνα καὶ ἐνδεχομένως μέχρι καὶ τὶς ἀρχὲς τοῦ 5ου. Ἦταν σύγχρονος καὶ μαθητὴς τοῦ ἁγίου Μακαρίου του Μεγάλου καὶ κατὰ σάρκα ἀδελφός του ἄββα Πάισιου ποῦ ἀναφέρει ὃ Παλλάδιος. Ὃ πατέρας του, Σπανοδρόμος στὸ ὄνομα, πλούσιος ἔμπορος, τοῦ ἔκληροδοτησε τεράστια περιουσία τὴν ὁποία αὐτὸς διένειμε σὲ πτωχούς, ναοὺς καὶ μοναστήρια καὶ προτίμησε τὸ βίο τῆς σκληρῆς ἀσκήσεως. Πρὸς τοῦτο ἐπέλεξε τὸν πιὸ δύσκολο καὶ ἀπαρακλητο ἀσκητικὸ δρόμο, ποῦ ἦταν αὐτὸς τῆς ζωῆς στὴν περίφημη Σκήτη τῆς Νιτρίας.
Τὰ λίγα ἀλλὰ μεστὰ νοημάτων καὶ μοναδικοῦ βάθους κείμενά του, ποῦ περιέχονται στὴ Φιλοκαλία, ὅπως καὶ οἳ εἴκοσιεννεα λόγοι τοῦ προδίδουν μεγάλη σοφία καὶ ἁγιότητα.
Ἢ μνήμη τοῦ τελεῖται ἀπὸ τὴν Ὄρδοδοξη Ἐκκλησία τὸ Σάββατο τῆς Τυρινῆς μαζὶ μὲ ὅλους τους ὁσίους πατέρες.
Μονολόγιστος
Βοηθὸς γενου μοί, Κύριε, ἔπει ἐγὼ ὃ ἀσθενὴς οὐκ ἰσχύω ὄπομειναι τὸν ἀγώνα τοῦτον.
Δέησις
Κύριε, Θεέ μου, γινώσκεις τί μᾶλλον ἔμοι ὠφελεῖ• ὅθεν δὴ βοήθει μοὶ καὶ μὴ ἐπιτρεψον ἴνα ἁμαρτήσω περὶ σὲ καὶ ἀπολεσθῶ ἐν ταῖς ἅμαρτιαίς μου, ὅτι εἰμὶ ἁμαρτωλὸς ἀσθενής, μηδὲ παραδως μὲ τοῖς ἔχθροις μου, ἔπει κατέφυγον ἐπὶ σέ. Ἀπάλλαξαν μέ, Κύριε, ὅτι σὺ εἰ ἰσχύς μου καὶ ἔλπις• σοὶ δ' ἐστὶν ἢ δύναμις καὶ ἢ δόξα καὶ ἢ ἀγαθοεργία καὶ ἢ χάριτος ἀπόδοσις εἰς αἰώνας. Ἀμήν.
ΠΗΓΗ:Αρχιμ. Νικολάου Χατζηνικολάου
...στεναγμοίς αλαλήτοις
ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ :ΑΘΩΣ

Πώς θα χρεοκοπούν οι χώρες της Ευρωζώνης

Όχι σε ευρωομόλογο, δημοσιονομικές μεταβιβάσεις, ναι σε ‘κούρεμα’ για τα ελληνικά  ομόλογα και  επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή

Όχι στο ευρωομόλογο, όχι στην ένωση δημοσιονομικών μεταβιβάσεων, όχι σε περαιτέρω ευρωπαϊκή στήριξη της Ελλάδας: αυτό είναι το απόσταγμα της ετήσιας έκθεσης του λεγόμενου European Economic Advisory Group. Η έκθεση υπογράφεται από 7 ακαδημαϊκούς προερχόμενους από 7 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες: μεταξύ άλλων τον Χανς Βέρνερ Σιν, του Ινστιτούτου Ifo για την Οικονομική Έρευνα του Μονάχου από τη Γερμανία και τον Τζιανκάρλο Κορσέτι του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ από την Ιταλία. Ωστόσο ως προς τις λύσεις που προτείνει, ακολουθεί πλήρως το γερμανικό πνεύμα, συνιστά δε την αναθεώρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη χρεοκοπία των κρατών μελών της Ευρωζώνης με επιβολή ζημιών στους κατόχους κρατικών ομολόγων, ενώ  προτείνει την εισαγωγή ενός Μηχανισμού Διάσωσης που έχει σαν στόχο την απαλλαγή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το ρόλο της ως ‘δανειστή εσχάτου καταφυγίου’.

Απαγόρευση ελλειμμάτων, σύνταξη στα… 80!

«Ναι σε όλα» είπε η ελληνική κυβέρνηση μετά την παρουσίαση των προτάσεων Ρομπάι-Μπαρόζο για το συντονισμό της οικονομικής πολιτικής στην ευρωζώνη, σε μια ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσει ευνοϊκές ρυθμίσεις για το χρέος στις 25 Μαρτίου. Στο «μενού» των συμβιβαστικών προτάσεων, που είναι τελικά πολύ σκληρότερες από το αρχικά αναμενόμενο, περιλαμβάνεται η υιοθέτηση συνταγματικής ρύθμισης ή νόμου-πλαίσιο, που θα απαγορεύει τα ελλείμματα, αλλά και μέτρα για το ασφαλιστικό, που οδηγούν στην περίπτωση της Ελλάδας σε… πενιχρές συντάξεις στα βαθιά γεράματα!

Παρά το ελληνικό «ναι», όμως, η διαπραγμάτευση που θα ολοκληρωθεί την 25η Μαρτίου, με ενδιάμεσο σταθμό την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις 11 του μήνα, κρύβει ακόμη πολλά ακανθώδη σημεία, καθώς δεν είναι λίγες οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης, που αντιδρούν στα γερμανικά «κελεύσματα» για τα νομοθετημένα «φρένα χρέους», καθώς αποτελούν μια σημαντική εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στις Βρυξέλλες. Επιπλέον, οι προτάσεις για ευρωπαϊκή παρέμβαση στο ασφαλιστικό, που σε πολλές χώρες, όπως η Αυστρία, θεωρείται θέμα καθαρά εθνικής πολιτικής, δεν έχουν γίνει δεκτές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από αρκετές κυβερνήσεις.

Blue Beam Project

Τι είναι το Blue Beam Project;
Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων. Ωστε να φέρουν τον αντίχριστο.

Ποιος το έφτιαξε?
Η ΝΑΣΑ και αυτοί που είναι πίσω της...(bilderberg, illuminati, τεκτονες και αλλα άτομα της νέας τάξης)

Πως θα το καταφέρουν να παραπλανήσουν τους ανθρώπους?
Στην αρχή με κάποια ανακοίνωση θα μας πούνε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, είτε ότι βρικανε κάποιο μικρό οργανισμό και αργότερα μεγαλύτερα όντα.......

Στην συνέχεια μετά από λίγο καιρό θα εμφανίσουν εξωγήινους στον ουρανό με UFO κλπ και ο Αντίχριστος(Μεσιάς και Μέγας Διδάσκαλος όπως λένε) θα πει στους ανθρώπους πως μονο εγώ μπορώ να σας σώσω.... Είμαι αυτός που περιμένετε όλες οι θρησκείες ο μέγας ΔΆΣΚΑΛΟΣ


Γιατί να παραπλανηθούν οι άνθρωποι???
Για να πιστέψουν στον ψεύτικο Μεσσιά που ετοιμάζουν και για να μπορούν οι κυβερνήσεις να τους ξεχωρίζουν(τους ανθρώπους) και καλά από τους εξωγήινους, θα πούνε στον κόσμο να βάλει το τσιπάκι. Τον αντίχριστο εν ονόματι Μaitreya ή Raj Patel (το κανονικό όνομα) ( κάντε αναζήτηση στο google αυτά τα 2 ονόματα...) αλλιώς μπείτε εδώ http://www.share-gr.org
Oρίστε διαφημιστικό στο CNN


Μέσω του κοινού παγκόσμιου μεσσία θα βοηθηθεί και η παγκόσμια διακυβέρνηση

Οι απατεώνες μας λένε διεφθαρμένους!


To φοβερό δεν είναι ότι έκλεψε το διδακτορικό του ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας και κατά πολλούς διάδοχος της Ανγκέλα Μέρκελ, το φοβερό είναι ότι αποκαλούν τους Έλληνες διεφθαρμένους και τεμπέληδες, αυτοί που κλέβουν ακόμα και σε αυτό το επίεδο! Και περιμένουμε από αυτούς τους ανθρώπους να μας αντιμετωπίσουν δίκαια και με αλληλεγγύη.

Έτσι, εξέφρασε την "τη λύπη της για την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ" η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Προφανώς γιατί πιάστηκε στα πράσα το πουλέν της.

"Λυπάμαι πολύ για την απόφασή του, όμως κατανοώ την προσωπική του απόφαση", δήλωσε. Πρόσθεσε ότι δεν είναι "η κατάλληλη ώρα" για να διοριστεί ο διάδοχος του και ο τσου Γκούτενμπεργκ θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να οριστεί νέος υπουργός.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τεράστια ερωτήματα για το μακελειό στου Ρέντη – Μόλις 22 και 23 ετών οι νεκροί αστυνομικοί

- Μάχη δίνουν στο νοσοκομείο οι άλλοι δύο τραυματίες
- Άφαντοι οι αδίστακτοι δολοφόνοι, ζήτημα τιμής για την αστυνομία η σύλληψή τους
- Τραγικά λάθη στην επιχείρηση που άφησαν ακάλυπτους τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
- Γιατί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής τρομοκρατών ο υπουργός

Δυο νεαροί αστυνομικοί άφησαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος χθες το απόγευμα στου Ρέντη. Ο Γιάννης Ευαγγελινέλης και ο Γιώργος Σκυλογιάννης υπηρετούσαν στο σώμα από το 2008 και το 2009, μόλις δυο χρόνια ο πιο έμπειρος.

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις