Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του γιατί τον έπνιξαν τα χρέη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTh1W6LnAj9549opuYlxCBeztIbz9pPGGjC8j9Fa0ZoupQiXubNWBf4EPAY2pU1CdES-E6emUCRqkkOuInZ0I6vW429t4w-ai7HRBWnp4_nlWCvCHs14GP18xK_uWMbSGWcEuAVm6wBJA/s320/papako-loverd-gelia.jpg

"Αφού καταφέραμε να τους κάνουμε να αυτοκτονούν αντί να μας κρεμάνε, το πείραμα πάει καλά!"

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας ενός 56χρονου, λόγω οικονομικών προβλημάτων, καταγράφηκε στην πόλη του Βόλου μέσα σε ένα 24ωρο.

Ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας του 49χρονου που προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί μέσα σε εκκλησία χθες το πρωί λίγο μετά τις 11 σε συνοικία του Βόλου, ένας 56χρονος που ζούσε μόνος τους σε μονοκατοικία, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας υδροχλωρικό οξύ.

Τον απελπισμένο άντρα πρόλαβε πριν να είναι πολύ αργά, ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του 56χρονου, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι του και συγχρόνως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον παραλίγο αυτόχειρα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος είναι μακροχρόνια άνεργος και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς είναι υπερχρεωμένος σε τράπεζες.

Πηγή : trikalanews

"ΠΟΜΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΝ"



Έχοντας διέλθει χιλιάδες εμπόδια, πού μας δημιουργεί ή πολυμέριμνη και μάταιη ζωή μας, έχοντας κατανικήσει τη νωθρότητα και την ραθυμία τής ψυχής μας, προσερχόμεθα για να κοινωνήσουμε των αχράντων μυστηρίων από το Άγιο Ποτήριο και ο Κύριος μας δέχεται σαν «κοινωνούς» και μετόχους του Μυστικού Δείπνου. Αυτή ή μετοχή ή κοινωνία είναι χαρά μεγάλη και πηγή δύναμης. Όμως, ας μη πλανόμαστε. Μετά το Μυστικό Δείπνο, τούς μαθητές τούς περίμεναν βαρύτατοι πειρασμοί. Μπροστά στα ιδία τους τα μάτια συνελήφθη ο Θείος διδάσκαλος, τον οποίον αναγνώριζαν ως τον Χριστό —Μεσσία, ως τον μέλλοντα βασιλέα του Ισραήλ και όλου του κόσμου και ως τον Υιό του Θεού- συνελήφθη και υποβλήθηκε σε ταπεινωτική δίκη, και μαρτύρια και θανατώθηκε δημόσια σαν ένας εγκληματίας μαζί με ληστές, και δείχτηκε ανίσχυρος μπροστά στην ανθρώπινη κακία. Και μοναχά σαν πέρασαν μέσα από' όλους αυτούς τούς πειρασμούς αξιώθηκαν να δουν το εκθαμβωτικό φως του Αγίου Πάσχα.

Το ίδιο κι εμείς, συναντούμε πειρασμούς βγαίνοντας από την εκκλησία, πού θέρμαναν οι προσευχές μας και οι προσευχές όσων προσευχήθηκαν σ' αύτη πριν από μας, βγαίνοντας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το σκοτάδι και την ψύχρα του έξω κόσμου. Μας περιμένουν οι πειρασμοί του κόσμου τούτου, όπως και οι πιο μεγάλοι από' όλους πειρασμοί, αυτοί πού φωλιάζουν μέσα στην ίδια μας την ψυχή. Είθε να μας βοηθάει ό Χριστός —με τον οποίον είμαστε συνδεδεμένοι με στενούς δεσμούς —να κατανικήσουμε και να κατανικούμε πάντα αυτούς τούς πειρασμούς και να διατηρούμε ζώσα την χαρά μας ίσαμε το επόμενο Πάσχα, αλλά και ίσαμε εκείνο το Πάσχα, όταν θα γευόμαστε εσαεί το «πόμα το καινόν» στην ανέσπερη μέρα τής Ουράνιας Βασιλείας.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ। ΠΡΕΣΒ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΤΣΙΑΝΙΝΩΦ


Πηγή : apantaortodoxias.blogspot.com

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟY NEΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΑΤΗΡ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΥΡΟΣ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟY NEΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΟΜΙΛΙΑ 09-05-2010
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ

Σύνδεσμός : http://apantaortodoxias.blogspot.com/2011/01/y-ne.html

ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η Γερμανία μας πάει για πτώχευση και ο Γ.Παπανδρέου απαντά με πρόωρες εκλογές!

Δεν πήγε καλά η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ ή τουλάχιστον αυτό μεταδίδεται από τον κύκλο του. Η συνάντηση έδειξε ότι η Α.Μέρκελ απλά δεν συμφωνεί στην συνέχιση στήριξης της Αθήνας και έχει αρχίσει να δείχνει προς την κατεύθυνση αναδιάρθρωσης του χρέους, ήτοι προς τεχνητή πτώχευση και τον Γ. Παπανδρέου να δείχνει στο εσωτερικό προς ... πρόωρες εκλογές!

Μάλιστα φαίνεται ότι στο πλαίσιο αυτό δεν υα υπάρξει η περίφημη επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής του χρέους των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα, καθώς όλα θα μπουν στο τραπέζι στον πλαίσιο μίας συνολικής λύσης.

Ενώ δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση ανέμενε εδώ και καιρό ότι θα γίνουν βήματα στην κατεύθυνση έκδοσης ευρωομολόγου και ίσως επαναγοράς του χρέους με καλύτερους όρους, τώρα βλέπει να ασκούνται πιέσεις ακόμη και για πτώχευση της χώρας, με την Μέρκελ απόλυτα αδιάφορη να προωθήσει ακόμη και το σκληρό πακέτο, με τους νέους όρους για την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής και ελληνικής οικονομίας.

Μέσα στο κλίμα αυτό, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου και υπουργοί παραδέχονται ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Και επιμένουν στην ανάγκη για πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, ώστε να εξασφαλίσει μία κάποια συναίνεση στο πολιτικό και κοινωνικό πεδίο της χώρας, καθώς και για βελτίωση της κυβερνητικής λειτουργίας.

Ορισμένοι δε δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο θεαματικής κίνησης με το σενάριο των εκλογών να μην έχει εγκαταλειφθεί. Επισημαίνουν δε μία ενδιαφέρουσα αποστροφή στη συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση με την Μέρκελ, περί της σημασίας να στηρίξει ο ελληνικός λαός την προσπάθεια της κυβέρνησης και προσθέτουν με νόημα ότι ο λαός μιλά κυρίως με ένα τρόπο, τις εκλογές. Κατά πόσο ο Γ.Παπανδρέου μπλοφάρει ή όχι θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γέροντας Παΐσιος: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε!...




Αναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας ... επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια». Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που....
20 χρόνια πρίν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ...




Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ. και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!

Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την αμετανόητη Τουρκία, η οποία όπως γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ήδη από τον Άγιο Κοσμά τον Αίτωλο θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια»…

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...



Γέροντας Παΐσιος:

* "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
* "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
* "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."


Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!
Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις