Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε

Ένας σωστός τρόπος εξομολόγησης-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΚΗΤΗΣ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

"Προσεύχεσθε μη γίνει μ’ εμάς η αρχή"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaodMeGmuNCKjc9x2ArrnJKHNSry4h5FLmyb9qzij79bioiQZGF57DiIeWAsROnk3w5BWzZxu6Wl0K_3-pHeQMy27mhKRpLcgh8u81mzAaVpZD0pMd3yrevMLO4hwAobnsvXci3u34n5y-/s320/%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A3.jpg


Ο ΚΟΣΜΟΣ & Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Ο κόσμος μοιάζει σήμερα, σαν μια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος, με πολλές βαλβίδες! Θα
σκάσει εδώ, θα σκάσει εκεί. Προσεύχεσθε μη γίνει μ' εμάς η αρχή . Nα ζήτε όσο μπορείτε πιο απλά . Μη δυσκολεύετε από μόνοι σας τη ζωή σας . Οι πολλές ευκολίες κάνουν δέσμιους τους ανθρώπους σήμερα.
Γέροντα, γιατί οι άνθρωποι νοιώθουνε σήμερα ανασφάλεια ;
- Γιατί όλοι είμαστε ασφαλισμένοι ! Ασφαλίζουμε το αυτοκίνητό μας, το σπίτι μας, τη ζωή μας.
Κάνοντας λοιπόν την κοσμική ασφάλεια, παραμερίζουμε την προστασία και Πρόνοια του
Θεού!..


- Γέροντα, σ' αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβει ο Χριστός;
- Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν. Πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος. Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του.

Θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την οικουμένη για πολλά χρόνια. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό, και θα βγάλει απ' αυτό, καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και μετά (αργότερα), ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής, να κρίνει τον κόσμο.

Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.

 
(Από το βιβλίο "Πνευματική Αφύπνιση", Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου
Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος - Σουρωτή Θεσσαλονίκης)

Πηγή : 1453-2009.pblogs.gr

Ο αργός θάνατος του Ευφράτη...

Είναι ένας ποταμός τόσο σημαντικός για τη γέννηση του ανθρώπινου πολιτισμού που στο Βιβλίο της Αποκάλυψης προφητεύεται η αποξήρανσή του ως σημάδι της επερχόμενης συντέλειας...Ο Ευφράτης πράγματι ξεραίνεται- όσο για την καταστροφή, οι Ιρακινοί τη ζουν ήδη και η ένταση με τους γείτονες που «κλέβουν το νερό τους» αυξάνεται. Κατά μήκος του ποταμού, ορυζώνες και σιτοκαλλιέργειες έχουν εγκαταλειφθεί. Άλλοτε χειμαρρώδη κανάλια έχουν μετατραπεί σε φτωχά ρυάκια και ψαροκάικα κάθονται πάνω σε....
ξεραμένη γη.
Αντλίες που κάποτε τροφοδοτούσαν εργοστάσια επεξεργασίας υδάτων κείτονται πλέον ανώφελα πάνω στις λάσπες. «Οι παλιοί λένε πως είναι ό,τι χειρότερο μπορούν να θυμηθούν», λέει ο Σαγίντ Ντιγία, ένας ψαράς από τη Χιντίγια.
Ο Ευφράτης, ο μεγαλύτερος ποταμός της Μέσης Ανατολής, έχει ήδη συρρικνωθεί σημαντικά. Και στο Ιράκ του 2009, πολλοί αξιωματούχοι πιστεύουν πως σύντομα θα απομείνει ο μισός και αυτού που είναι σήμερα.Τα αίτια είναι πολλαπλά.

Μνημόνιο 4 (βίντεο)

Προσαρμοσμένη απόλυτα στις εντολές ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας η κυβέρνηση του πολιτικού απατεώνα Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου, παρουσίασε μέσω του υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου το λεγόμενο «επικαιροποιημένο μνημόνιο».

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νότη Μαριά -έχει βδομαδιάτικη εκπομπή...
στο τηλεοπτικό κανάλι «Kontra chanel»- να μας μιλάει για τα νέα βάρβαρα, σαρωτικά μέτρα που έρχονται την περίοδο 2012-2014, στα πλαίσια εφαρμογής της «μεσοπρόθεσμης δημοσιονομικής προσαρμογής», όπως ονομάζει η κυβέρνηση τα μέτρα που παίρνει για την εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων με μόνο στόχο να ικανοποιήσει τα κελεύσματα ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..."


Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"... Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την "ομάδα κρίσης", υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι... Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα...
"Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: "εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;"!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν "τα μέτρα" προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα...! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές.

Μέσα σε 2 μήνες έσωσαν 19 ανθρώπους από την αυτοκτονία! - Συγκλονιστικές ιστορίες χρηστών ίντερνετ που δεν άντεξαν ούτε την εικονική πραγματικότητα!

- Προαναγγέλθηκαν και εκδηλώθηκαν μέσω διαδικτύου από χρήστες ηλικίας από 13 έως 51 ετών
- 17 Έλληνες και δυο αλλοδαποί σώθηκαν μόνο τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο
- «Εδώ πεινάμε. Μόνη μου διαφυγή το internet αλλά και αυτό δε με καλύπτει πια» το συγκλονιστικό μήνυμα 13χρονου από τη Σρι Λάνκα

Μια 17χρονη δεν άντεξε τα επικριτικά σχόλια μέσω του Facebook και πήρε πέντε καρτέλες παυσίπονα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Ένας 14χρονος απείλησε να αυτοκτονήσει γιατί ο διαχειριστής του γνωστού διαδικτυακού παιχνιδιού τον απέκλεισε προσωρινά όταν παρέβη τους κανόνες του παιχνιδιού.

Οι ιστορίες που βρίσκονται πίσω από τις 19 απόπειρες αυτοκτονίες, τις οποίες απέτρεψε την ύστατη στιγμή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τη συνεργασία άλλων χρηστών του διαδικτύου, είναι το λιγότερο συγκλονιστικές.

Ὁ Ναρκισσισμός

Σύμφωνα μὲ τὴν Ἑλληνικὴ Μυθολογία, ὁ Νάρκισσος ἐρωτεύτηκε τὸν ἑαυτὸ του ὅταν ἀνακάλυψε τὴν εἰκόνα του στὸ καθρέφτισμα τῶν νερῶν μιᾶς πηγῆς. Ἡ γοητεία ποὺ ἄσκησε πάνω του ἡ ἀντανάκλαση τοῦ εἰδώλου του, τοῦ δημιούργησε τὸ ἀνικανοποίητο πάθος του γιὰ τὸν ἴδιο του τὸν ἑαυτὸ ποὺ τὸν ὁδήγησε στὸ θάνατο.



Τὰ χαρακτηριστικά τῆς ναρκισσιστικῆς προσωπικότητας
Ὅλοι οἱ ἄνθρωποι ἔχουμε στοιχεῖα ναρκισσισμοῦ ἀπὸ τὴ στιγμὴ ποὺ γεννιόμαστε. Αὐτὸ σημαίνει ὅτι ἐπικεντρωνόμαστε στὸν ἑαυτό μας - στὶς ἐπιθυμίες καὶ τὶς ἀνάγκες μας. Ὡστόσο ἡ αὐτοεκτίμηση καὶ ἡ δημόσια εἰκόνα μας, εἶναι ἡ γέφυρα τοῦ ναρκισσισμοῦ μὲ τὴν κοινωνία. Ἡ εἰκόνα ποὺ ἔχουμε γιὰ τὸν ἑαυτό μας καὶ τὰ μηνύματα ποὺ δίνουμε στοὺς ἄλλους γιὰ μᾶς εἶναι συνυφασμένα μὲ τὰ βιώματα καὶ τὰ μηνύματα ποὺ πήραμε ἀπὸ τὴν οἰκογένειά μας στὴν παιδικὴ ἡλικία. Ὅταν βέβαια αὐτὸ συναντᾶται στὴν ὑπερβολή του, τότε ἀναφερόμαστε σὲ διαταραγμένη προσωπικότητα.

Τὰ βασικὰ χαρακτηριστικὰ τῶν ἀτόμων μὲ ναρκισσιστικῆ διαταραχὴ προσωπικότητας


* Ἡ ἔντονη αἴσθηση σπουδαιότητας καὶ μεγαλείου ποὺ ἔχουν γιὰ τὸν ἑαυτό τους.

* Ἡ ἔντονη ἀνάγκη τους γιὰ θαυμασμό.

* Ἡ ἀδυναμία τους νὰ ἀναγνωρίσουν καὶ νὰ νιώσουν τὶς ἐπιθυμίες, τὶς ἀνάγκες καὶ τὰ αἰσθήματα τῶν ἄλλων.

Τὸ ἐνοχικὸ ὑπόβαθρο μιᾶς ἔκτρωσης

Κορναράκης 'Ιωάννης (Ὅμότιμος Καθηγητής Ποιμαντικῆς Ψυχολογίας καὶ Ἐξομολογητικῆς Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν)

Κάποιος φίλος, ἄνθρωπος τῆς Ἐκκλησίας, μὲ παρεκάλεσε, πρὸ ἀρκετοῦ χρόνου, νὰ ἀσχοληθῶ μὲ ἕνα περίεργο, ὅπως μοῦ εἶπε, ἀλλὰ καὶ συγχρόνως τραγικὸ γεγονός, ποὺ συνέβη σ' ἕνα συγγενικό του πρόσωπο.

Ἐπρόκειτο γιὰ μία κυρία ἑξήντα περίπου ἐτῶν, ἡ ὁποία εὐρίσκετο σὲ κατάσταση ἔντονου ἄγχους καὶ πανικοῦ, ἀπὸ τὴ στιγμή, ποὺ κρατώντας στὴν ἀγκαλιὰ της τὸ βρέφος τῆς κόρης της, αἰσθάνθηκε τὴν πιεστικὴ ἀνάγκη νὰ πάρη τὸ μαχαίρι νὰ τὸ κατακρεούργηση!

Τὴ στιγμὴ αὐτῆς τῆς παράλογης παρορμήσεώς της ἦταν μόνη στὸ σπίτι της. Ἔλειπε ὁ σύζυγος της ἀλλὰ καὶ οἱ γονεῖς τοῦ βρέφους, οἱ ὁποῖοι ἀπουσίαζαν στὸ ἐξωτερικὸ γιὰ μία ἑβδομάδα Γι' αὐτὸ ἄλλωστε καὶ εἶχε ἐκείνη τὴν εὐθύνη τῆς φροντίδας του, μέχρι νὰ ἐπιστρέψουν οἱ γονεῖς του στὸ σπίτι τους.

Ἡ κρισιμότητα τῆς στιγμῆς ἐκείνης, γιὰ τὴ ζωὴ τοῦ βρέφους, τὴν ὑποχρέωσε νὰ ἀπευθυνθεῖ στὸν πλησιέστερο συγγενὴ της, ὁ ὁποῖος καὶ μοῦ ζήτησε νὰ μὲ ἐπισκεφθοῦν τὸ γρηγορότερο, γιὰ μία πρώτη διερεύνηση τῆς παράλογης αὐτῆς παρορμήσεως τῆς κ. Κ.

Οἱ κανόνες τιμωρίας στὸ μικρὸ παιδί. Κέκκος Μάρκου (Παιδίατρος)

Στά παιδιά, οἱ τιμωρίες λειτουργοῦν ὅπως τά φάρμακα: συχνά βοηθοῦν, δημιουργοῦν ὅμως καί παρενέργειες…

Οἱ τιμωρίες εἶναι τό πιό δύσκολο κεφάλαιο τῆς διαπαιδαγώγησης τῶν παιδιῶν. Κανείς δέν μπορεῖ νά προβλέψει τί ἐπιπτώσεις θά ἔχει στήν ψυχή ἑνός παιδιοῦ μιὰ σωματική τιμωρία (ἕνα σκαμπίλι, ἕνα τράβηγμα τοῦ αὐτιοῦ κλπ.), ἀλλά καί μία ἠπιότερη τιμωρία, ὅπως τό μάλωμα, ὁ περιορισμός στό δωμάτιο, ἡ ἀποβολή ἀπό τό παιχνίδι ἤ ἡ ἀφαίρεση κάποιων «προνομίων» πού τοῦ ἔχετε παραχωρήσει. Ἄλλοτε οἱ τιμωρίες μπορεῖ νά λειτουργήσουν θετικά, ἄλλοτε ὅμως ὄχι. Μερικές φορές τά θετικά ἀποτελέσματα μπορεῖ νά διαρκέσουν μερικές ἑβδομάδες, ἄλλοτε ὅμως μόνο μερικές ὧρες.

Πολύ συχνά, μάλιστα, συμβαίνει νά ἔχουν τό ἀκριβῶς ἀντίθετο ἀποτέλεσμα ἀπό τό ἀναμενόμενο. Ὁ λόγος πού οἱ τιμωρίες εἶναι ἕνα ζήτημα τόσο περίπλοκο ἔχει νά κάνει κυρίως μέ τό ὅτι οἱ προϋποθέσεις καί οἱ συνθῆκες διαφέρουν ἀπό παιδί σέ παιδί καί ἀπό κατάσταση σέ κατάσταση. Ὅ,τι μπορεῖ νά ἦταν σωστό καί ἀποτελεσματικό στήν περίπτωση ἑνός παιδιοῦ, μπορεῖ νά ἀποδειχθεῖ ἐντελῶς λανθασμένο στήν περίπτωση ἑνός ἄλλου. Ὅ,τι εἶχε ἀποτελέσματα χθές, μπορεῖ αὔριο, σέ μία παρόμοια κατάσταση, νά μήν ἔχει τά ἀνάλογα ἀποτελέσματα. Αὐτό ἔχει νά κάνει κυρίως μέ τό κλίμα μέσα στήν οἰκογένεια, μέ τό πόση ἔνταση ἐπικρατεῖ, ἀλλά καί μέ τό γεγονός ὅτι πολλές φορές γίνεται κατάχρηση τοῦ μέτρου τῶν τιμωριῶν ἀπό τούς γονεῖς.

«Ὅταν ἐπικρατεῖ ἠρεμία μέσα στό σπίτι μας, ὅταν δέν ὑπάρχει γκρίνια, συνήθως ἀρκεῖ νά ὑψώσω λίγο τόν τόνο τῆς φωνῆς μου, γιά νά μέ ἀκούσει ὁ μικρός μας. Ὅταν ὅμως κυριαρχεῖ ἔνταση, ἀκόμα καί ἄν “τοῦ τίς βρέξω”, δέν πρόκειται νά μέ ἀκούσει. Μάλιστα, ἔχω παρατηρήσει ὅτι, μέ τόν καιρό, ἔχει συνηθίσει πιά τά σκαμπίλια», μᾶς διηγεῖται μία μητέρα.

Mυρίζουν εκλογές;;;; Εφαρμόζεται ξανά το επίδομα ενοικίου Share


.Μετά από έξι περίπου μήνες διακοπής, λόγω οικονομικού αδιεξόδου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, οι επιδοτήσεις ενοικίου ξεπαγώνουν για τους δικαιούχους του προγράμματος.
Η επιδότηση, ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ, έχει έτος αναφοράς το 2009 και το διάστημα υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί από την 28η Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου του 2011.
Κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα
Για να λάβει κάποιος το επίδομα ενοικίου θα πρέπει να έχει ετήσιο εισόδημα έως 12.000 ευρώ, ενώ εισοδήματα έως 6.000 ευρώ και έως 9.000 ευρώ θα έχουν αυξημένα ποσοστά επιδότησης.
Για παράδειγμα, ενοικιαστής χωρίς παιδιά θα πάρει 125 ευρώ το μήνα για εισόδημα έως 6.000 ευρώ, 105 ευρώ το μήνα για εισόδημα έως 9.000 ευρώ και 85 ευρώ το μήνα για εισόδημα έως 12.000 ευρώ.
Για κάθε παιδί το ποσό της επιδότησης αυξάνεται κατά 25 ευρώ.
Προτεραιότητα στο επίδομα θα έχουν οι συνταξιούχοι, οι μακροχρόνια άνεργοι, τα νέα ζευγάρια, οι ευπαθείς ομάδες εργαζομένων και οι εργαζόμενοι με προστατευόμενα μέλη.
Τα δικαιολογητικά
Προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο των προηγούμενων ετών, όπου έπαιρναν το επίδομα και μη δικαιούχοι, ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας θα ζητά θεωρημένο από τη ΔΟΥ ενοικιαστήριο, πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή , αλλά και για την ίδια την κατοικία, όπως πχ, ο αριθμός λογαριασμού της ΔΕΗ, ο όροφος κ.ά.

Πηγή : www.cosmo.gr

Σενάρια τρόμου για την τιμή του πετρελαίου



Σενάρια τρόμου για την τιμή του πετρελαίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011, 11:29


Μια περίεργα άσχημη συνήθεια στις περιφερειακές κρίσεις, και δη σε αυτές που προέρχονται από τη Βόρεια Αφρική και την εγγύς Μέση Ανατολή, είναι η συμπεριφορά των αγορών σε σχέση με το πετρέλαιο.

Το μέγα ερώτημα που πλανάται πάνω από τις αγορές και μεταφέρεται στις εθνικές οικονομίες είναι αν η σοβούσα πολιτική και κοινωνική κρίση στον αραβικό κόσμο θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία μέσω, προφανώς, της πιθανής έκρηξης στην τιμή του πετρελαίου.

Τα έως τώρα ιστορικά παραδείγματα συντείνουν προς το συμπέρασμα ότι, όταν φταρνίζεται η Μέση Ανατολή, παθαίνει πνευμονία η παγκόσμια οικονομία.

Ένας στους δύο γιατρούς δεν κόβει... απόδειξη


Τι δείχνουν οι έλεγχοι για το 2010 και το πρώτο δίµηνο φέτος. “Ξεχασιάρηδες” οι περισσότεροι γιατροί. Ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δεν κόβουν αποδείξεις, δεν αποδίδουν ΦΠΑ ή εµφανίζουν φουσκωµένες δαπάνες τουλάχιστον ένας στους δύο γιατρούς από όσους έλεγξε το ΣΔΟΕ το 2010 και το πρώτο δίµηνο φέτος.

Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του γι’ αυτούς τους ελεύθερους επαγγελµατίες, προκύπτει ότι σε 777 γιατρούς που ελέγχθηκαν το 2010 βρέθηκαν παραβάσεις στους 389, δηλαδή στο 50%. Φέτος µάλιστα το ποσοστό έχει αυξηθεί αφού παραβάσεις εντοπίστηκαν σε 6 στους 10 γιατρούς που έλεγξε το ΣΔΟΕ από τις αρχές του έτους. Συγκεκριµένα, σε 144 ελέγχους που έγιναν το δίµηνο Ιανουάριος -Φεβρουάριος 2011, 89 βρέθηκαν να µην εκδίδουν αποδείξεις ή να εµφανίζουν φουσκωµένες δαπάνες (62%). Το αντίστοιχο ποσοστό για το 2009 ήταν 55 παραβάσεις σε σύνολο 130 γιατρών που είχαν ελεγχθεί (42%).

Τα κόμματα χρωστάνε 233 εκατομμύρια ευρώ - Κόβουν μισθούς, αλλά παίρνουν δάνεια για... καμπάνιες!


Οι εγκέφαλοι των κομμάτων που παίζουν με τις τύχες εκατομμυρίων Ελλήνων, δεν μπορούν να ρυθμίσουν ούτε το Ταμείο των κομμάτων τους.

Ήδη τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Που εναλλάσσονται για δεκαετίες στην εξουσία ακολουθούν μια... πρωτότυπη οικονομική πολιτική για τα ... του οίκου τους.

Έχουν υποθηκεύσει για να πάρουν δάνεια τα χρήματα από την κρατική επιχορήγηση, τα χρήματα δηλαδή που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, ως το 2017!

Καθώς τα κόμματα έχουν και το... μαχαίρι και το πεπόνι ποιος θα βρεθεί να πει όχι. Όχι, βέβαια, οι τράπεζες που δέχονται την υποθήκη και έτσι έχουν δανείσει ήδη με υπέρογκα ποσά τους δυο μεγάλους.

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις