Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Posted on Ιανουαρίου 27, 2011 by nnews

Ενόψει της επίσκεψης της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών κ.Χίλαρι Κλίντον στην Ελλάδα (σσ κατόπιν θα μεταβεί στην Τουρκία) αλλά και της επίσκεψης της ηγεσίας του αμερικανο-εβραϊκού λόμπι στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα νέα στοιχεία έρχονται να καταδείξουν την ολοένα και μεγαλύτερη προσέγγιση Ελλάδας – Ισραήλ, με τις ευλογίες των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, Αθήνα και Τελ Αβίβ, φέρονται να εξετάζουν την σύμπραξη στο κομμάτι της πολεμικής βιομηχανίας, με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, λέγεται ότι προωθείται μια συνέργεια στο κομμάτι της αεροπορικής βιομηχανίας, με την ισραηλινή να πρωτοστατεί στην ανάπτυξη ενός κοινού προγράμμματος κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Για την ακρίβεια, φέρεται να έχει συνταχθεί μια λίστα με πιθανές συνεργασίες, μεταξύ των δύο πλευρών, όπου στην κορυφή της βρίσκεται η εν λόγω συνέργεια. Υπάρχουν επίσης εκείνες της κατασκευής κατευθυνόμενων αεροπορικών οπλικών συστημάτων, όπως και πυρομαχικών αρμάτων. Μη διασταυρωμένες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στο προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται μια ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ των υπουργών Αμύνης των δύο χωρών, ενώ, ως γνωστόν, επίκειται και κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων των δύο χωρών, με ό,τι αυτό, βεβαίως, μπορεί να συνεπάγεται…
VORIA

Πηγή : newsn.wordpress.com

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις