Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ" ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ-400 ΕΚΑΤ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ

Moιάζει απίστευτο, αλλά είναι και αληθινό και... ελληνικό. Ούτε λίγο-ούτε πολύ τα νοικοκυριά της Ελλάδας, αλλά και οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος. Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΕΗ από τον Ιανουάριο του 2010-Ιανουαρίου του 2011, οι οφειλές από απλήρωτους λογαριασμούς έφτασαν τα 400 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 260 εκατ. ευρώ αναλογούν σε χιλιάδες οικογένειες.
Τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν σαφές και βαθύ οικονομικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα μια βασική παροχή επιβίωσης να μην μπορεί να καλυφθεί, λόγω δυσπραγίας.
Επίσης, όλο και περισσότερο αυξάνεται το φαινόμενο της "ρευματοκλοπής", ειδικά σε περιπτώσεις, που η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα, με τους καταναλωτές να προσπαθούν, μόνοι τους, να το επανασυνδέσουν.

Πηγή : www.liako.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις