Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οι Έλληνες εμπιστέύονται κατά σειρά Ευρώπη, αναρχία και ελληνική κυβέρνηση, κατά σειρά!

Τα αποτελέσματα της έρευνας, Ευρωβαρόμετρο, για την Ελλάδα δείχνουν ότι οι Έλληνες προτιμούν να τους κυβερνούν οι Βρυξέλλες και όχι η εκλεγμένη κυβέρνησή τους! Ως δεύτερη επιλογή προτιμούν την ... αναρχία και μόνο ως προς τρίτη κάποια ελληνική κυβέρνηση!

Οι 1.000 ερωτηθέντες εξέφρασαν την δυσπιστία τους και για την πολιτική, τα κόμματα, την κυβέρνηση και τα κοινοτικά όργανα, ωστόσο, σημείωσαν ότι εμπιστεύονται πιο πολύ την ΕΕ από ό,τι την κυβέρνηση για να λαμβάνει αποφάσεις για το μέλλον τους!

Σύμφωνα με την έρευνα οι Έλληνες επιλέγουν ως πιο ικανή επιλογή (με 37%) την ΕΕ, ως δεύτερη επιλογή κανέναν, και ως τρίτη επιλογή την ελληνική κυβέρνηση!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις