Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του γιατί τον έπνιξαν τα χρέη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTh1W6LnAj9549opuYlxCBeztIbz9pPGGjC8j9Fa0ZoupQiXubNWBf4EPAY2pU1CdES-E6emUCRqkkOuInZ0I6vW429t4w-ai7HRBWnp4_nlWCvCHs14GP18xK_uWMbSGWcEuAVm6wBJA/s320/papako-loverd-gelia.jpg

"Αφού καταφέραμε να τους κάνουμε να αυτοκτονούν αντί να μας κρεμάνε, το πείραμα πάει καλά!"

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας ενός 56χρονου, λόγω οικονομικών προβλημάτων, καταγράφηκε στην πόλη του Βόλου μέσα σε ένα 24ωρο.

Ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας του 49χρονου που προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί μέσα σε εκκλησία χθες το πρωί λίγο μετά τις 11 σε συνοικία του Βόλου, ένας 56χρονος που ζούσε μόνος τους σε μονοκατοικία, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας υδροχλωρικό οξύ.

Τον απελπισμένο άντρα πρόλαβε πριν να είναι πολύ αργά, ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του 56χρονου, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι του και συγχρόνως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον παραλίγο αυτόχειρα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος είναι μακροχρόνια άνεργος και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς είναι υπερχρεωμένος σε τράπεζες.

Πηγή : trikalanews

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις