Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Λουκέτο» σε περίπου 450 επιχειρήσεις στη Ρόδο


19 Μαρτίου 2011, 01:41

Γύρω στις 450 επιχειρήσεις σε σύνολο 1.130 έχουν κλείσει την τελευταία επταετία στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της ομοσπονδίας ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, Παναγιώτη Τοκούζη.

Σε συνάντηση που είχε νωρίτερα την Τετάρτη, με τον δήμαρχο Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά, του εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καταθέτοντας παράλληλα και συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με την επίλυση της κρίσης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν και τα θέματα της κατασκευής του δρόμου Ρόδου-Λίνδου καθώς και οι τρόποι προβολής και διαφήμισης των μικρών επιχειρήσεων.

«Πάνω από όλα μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Φαληράκι για παράδειγμα και προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις» τόνισε.

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις