Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αντιδράσεις για την στήριξη της Ελλάδας στις επιχειρήσεις

Την αντίθεσή τους στην συμμετοχή της Ελλάδας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Λιβύη εξέφρασαν το ΚΚΕ, ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είναι άκρως επικίνδυνη για το λαό η απόφασή της να στηρίξει και να συμμετέχει στη σφαγή και το διαμελισμό της Λιβύης με αεροπλάνα, ελικόπτερα, πλοία, τις βάσεις και άλλες διευκολύνσεις, με γνώμονα τα ειδικά και γενικότερα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εμπλέκει την Ελλάδα σε ένα νέο γύρο οξυμένων ανταγωνισμών και ιμπεριαλιστικών πολέμων στην περιοχή, ενώ προσθέτει ότι "μεγάλες ευθύνες έχει η ΝΔ, αλλά και τα κόμματα του Καρατζαφέρη και της Μπακογιάννη, που συμφωνούν με τον ληστρικό πόλεμο και με την ελληνική συμμετοχή".

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: «Στη περίπτωση της Λιβύης, η κυβέρνηση να θυμηθεί την ρήση: από πίττα που δεν τρως μην σε νοιάζει κι αν καεί...».


Την αντίθεσή του εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ στη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη.

«Ηβαρβαρότητα του καθεστώτος Καντάφι δεν αντιμετωπίζεται με τη βαρβαρότητα μιας ΝΑΤΟϊκής επέμβασης. Οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλη τη Μεσόγειο. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην εμπλοκή της Ελλάδας με οποιοδήποτε τρόπο, στη χρησιμοποίηση των εδαφών της και της βάσης της Σούδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


ΠΗΓΗ : www.ethnos.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις