Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Προχωρά η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση: e-ID’s τώρα και στη Ρωσία

O Arcady Dvorkovich βοηθός του Ρώσου προέδρου δήλωσε πως όλη η νομοθεσία για την είσοδο της νέας  ηλεκτρονικής ταυτότητας στη χώρα είναι έτοιμη και θα κατατεθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Ο Dvorkovich έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο RIA-Novosti σήμερα, λίγο πριν συναντηθεί με την επιτροπή οικονομικού εκσυγχρονισμού

Στη συνάντηση αναμένεται να τεθεί το βασικό πλαίσιο στο οποίο η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα πρόκειται να λειτουργεί η οποία εκτός από το προφανές πρόκειται να ενσωματώσει λειτουργίες όπως διατραπεζικές συναλλαγές, ανάληψη μετρητών και μισθοδοσία, πληροφορίες κοινωνικής ασφάλισης και γενικότερες πληροφορίες οικονομικού περιεχόμένου του κατόχου.

Ο Ρώσος πρόεδρος Dmitry Medvedev είχε δηλώσει νωρίτερα πως η χρήση «ηλεκτρονικών υπηρεσιών» είναι αναπόφευκτη και η τεχνολογίες ηλεκτρονικής κυβερνητικής αποτελούν ένα σημαντικό τομέα στην εθνική ανάπτυξη.

Σύντομα κοντά σας και σε μορφή εμφυτεύματος, γιατί την κάρτα μπορεί κάποιος να την κλέψει και η "ασφάλεια" του πολίτη να βρεθεί "προ κινδύνου".

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις