Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τουρκία: Λάβρο το στράτευμα εναντίον των πολιτικών…

Στην ανακοίνωση οι Τούρκοι στρατηγοί επιχείρησαν με ένα έξυπνο επιχείρημα να αντιστρέψουν τα επιχειρήματα που προβάλλονταν, λέγοντας το κάτωθι εκπληκτικό: Όποιος πολιτικός αναφέρει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική, επί της ουσίας επιχειρούν να εμπλέξουν το στράτευμα στην πολιτική διαμάχη!


Οι στρατηγοί αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, ότι το μόνο που έχουν ως αποστολή, είναι η προσφορά ασφαλείας σε μια περίοδο μεγάλης αστάθειας, άρα όσοι βλέπουν εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολιτική δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο.

Η ανακοίνωση καλεί τους πολιτικούς να επιδεικνύουν μεγαλύτερη ευαισθησία όταν ισχυρίζονται πως το στράτευμα παρεμβαίνει στην πολιτική και γενικότερα να μην χρησιμοποιούν τις Ένοπλες Δυνάμεις ως αντικείμενο της εσωτερικής πολιτικής διαμάχης.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι στο παρελθόν ουδείς θα τολμούσε να ασχοληθεί τόσο πολύ και δημοσίως με το ρόλο του στρατεύματος στην πολιτική ζωή της χώρας. Φαίνεται πως τα ταμπού υπάρχουν για να σπάνε...

Πηγή : www.defencepoint.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις