Στείλτε το άρθρο που επιθυμείτε να δημοσιέυσετε στην διέυθυνση αλληλογραφίας - gareggys.blog@gmail.com
Ευχαριστούμε
Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ OΡΜΟΝΕΣ ΣΤΟ... ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ


Οι ορμόνες στα φαγητά έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο, αλλά ο εφησυχασμός ορισμένων είναι πολύ επικίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία. Τα παραδείγματα είναι πολλά...

Ο σολομός, που βρίσκεται στα ράφια των σούπερ-μάρκετ μεγαλώνει -στην πραγματικότητα- δύο φορές πιο γρήγορα απ' ό,τι θα έπρεπε.

Οι αγελάδες, παράγουν 15%-20% περισσότερο γάλα, κάτι που φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό.

Τι κοινό έχουν αυτά τα υπερ-παραγωγικά ζώα; Τις ενέσεις και εμφυτεύματα (στην περίπτωση των αγελάδων) ή της γενετικής μηχανικής (στην περίπτωση του σολομού), που τα κάνει να περιέχουν τεχνητά υψηλά επίπεδα ως προ το φύλο τους ή την ανάπτυξη ορμονών.

Οι ορμόνες αυτές επικίνδυνες για τους ανθρώπους που τρώνε την εν λόγω τροφή ή καταναλώνουν τα εν λόγω γαλακτοκομικά προϊόντα;

Η βιομηχανία τροφίμων λέει "όχι" - και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συμφωνεί, τουλάχιστον όταν πρόκειται για αγελάδες.

Πηγή : www.liako.gr

0 σχόλια:

Μετάφραση

Καλωσορίσατε…

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα». Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας

Αρχειοθήκη Ιστολογίου

Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διέυθυνσης - gareggys.blog@gmail.com

Επισκέψεις